Over Invitra


Wij doen alles wat nodig is om de inzetbaarheid van uw medewerkers te verhogen. Wij gaan nét die stap verder en lopen voorop met nieuwe tools en oplossingen. Wij werken altijd op basis van een totaaloplossing omdat we zelf meer energie krijgen van echte resultaten.

Duurzame inzetbaarheid

Met de verrassende Synergy Dialoog helpen wij medewerkers en leidinggevenden om vorm te geven aan een dialoog over inzetbaarheid. Medewerkers onderzoeken waar zij staan, waar ze naartoe willen en wat zij nodig hebben om daar te komen. Samenwerking is het sleutelwoord. Leidinggevenden en medewerkers staan door deze aanpak niet tegenover maar naast elkaar. Een danswedstrijd win je immers nooit met één gemotiveerde danspartner.

Veilig werken

Met e-Driver, e-Driver GO en Protect verhogen wij structureel de veiligheid van uw medewerkers. Wij maken hiervoor gebruik van de door ons gepatenteerde X-Learning® methode. De aanpak is afgeleid van de motivational interviewing-techniek en is bewezen effectief. TÜV Rheinland deed gevalideerd onderzoek naar onze gedragsinterventies. Met X-Learning® waren incidenten na twee jaar tot wel 50% afgenomen.

Contact opnemen

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in veranderen van routinegedrag.

Wij verbeteren het rendement van organisaties met innovatieve programma’s

Wij geloven in de kracht van eigen regie voor duurzame inzetbaarheid door het faciliteren van een verbindende en meetbare dialoog.

Wij zorgen ervoor dat organisaties en medewerkers hun doelstellingen kunnen realiseren. Vandaag en in de toekomst.

88.192
230
1.068.509