Synergy Dialoog | Samen werken aan morgen

Met onze Synergy Dialoog nemen uw medewerkers zelf verantwoordelijkheid voor het verbeteren van prestaties en persoonlijke groei. Nu én in de toekomst. Door een verbindende dialoog ervaren medewerkers dat ze ertoe doen. En juist hierdoor doen ze dat ook!

Contact opnemen Brochure bekijken

Onze belofte


Met de Synergy Dialoog geven medewerkers en leidinggevenden vorm aan een dialoog over inzetbaarheid, nu en in de toekomst. Medewerkers onderzoeken waar zij staan, waar ze naartoe willen en wat zij nodig hebben om daar te komen. Samenwerking is het toverwoord. Leidinggevenden en medewerkers staan door deze aanpak niet tegenover maar naast elkaar. Een danswedstrijd win je immers nooit met één gemotiveerde danspartner.

Met de Synergy Dialoog beschikt u over stuurinformatie die tot voor kort onzichtbaar bleef. Hiermee wordt het mogelijk om via de talenten van uw medewerkers optimaal waarde toe te voegen aan uw bedrijfsvoering.

Met de Synergy Dialoog verhoogt u duurzaam de inzetbaarheid van medewerkers.

Faciliteer een verbindende en meetbare dialoog


Softe factoren blijken keihard


De Synergy Dialoog vormt een brug tussen medewerkers en leidinggevenden door het versterken van verbinding en vertrouwen. Deze ‘softe’ factoren blijken keiharde voorwaarden om te komen tot eigen regie voor hogere inzetbaarheid. Eigen regie is immers dé sleutel naar duurzaam inzetbare medewerkers.

Het unieke aan de Synergy Dialoog is dat uw medewerkers de hoofdrol spelen. Leiderschapsexpert Remco Claassen begeleidt de deelnemers hierin op innovatieve wijze. Hierdoor zijn, naast de medewerker, niet alleen ervaren maar ook onervaren leidinggevenden in staat om een verbindende dialoog te voeren.

Waarom kiest u voor de Synergy Dialoog?


Voor uw medewerkers
Uw medewerkers krijgen inzicht in hun inzetbaarheid, nu en in de toekomst. Met de Synergy Dialoog zijn zij in staat om initiatief te nemen tot verbeteringen.

Voor uw leidinggevenden
De Synergy Dialoog biedt leidinggevenden direct toepasbare handvatten om een verbindende dialoog vorm te geven. Hierdoor motiveren zij medewerkers om te groeien en hun werkomstandigheden te verbeteren.

Voor het management
Een innovatieve activatie- en borgingstool zorgt ervoor dat de dialoog over duurzame inzetbaarheid structureel onderdeel wordt van uw bedrijfsvoering. Stuurinformatie over bijvoorbeeld eigen regie, leiderschap, ervaren werkdruk, talentontwikkeling en inzetbaarheid biedt ongekende inzichten in manieren om uw kosten door verzuim, incidenten en personeelsverloop te verlagen.
 

Voor welke sectoren is de Synergy Dialoog?


De Synergy Dialoog is breed inzetbaar in meerdere sectoren. Het programma richt zich bijvoorbeeld op medewerkers in transport en logistiek, bouw, energie en industrie. Het programma ondersteunt zowel medewerkers als leidinggevenden én management.

Connexxion

"€3.000.000 reductie ontstaat door een effectieve dialoog en ondersteuning medewerker"

6500 medewerkers

Bekijk

KLM Ground Services

"Vertrouwen en verbinding bleken essentiële factoren om medewerkers te stimuleren, incidenten namen met 50% af"

150 medewerkers

Bekijk
Bekijk de video van Synergy