B

Innovatief werken aan vitaliteit!


De eerste drie X-Learning trainingsprogramma's voor het verbeteren van vitaliteit zijn gereed! De samenwerking tussen Invitra en Adaptics leidt tot hogere inzetbaarheid van medewerkers. De bundeling van de expertise van beide organisaties biedt een innovatieve aanpak voor het verbeteren van vitaliteit. Eigen regie is hierbij de sleutel tot succes.Komende weken wordt het vierde trainingsprogramma opgenomen. Hiermee zijn vanaf 1 januari a.s. beschikbaar: Gezonde voeding, Beter slapen, Verlagen van stress, Meer bewegen

De trainingen maken onderdeel uit van het Synergy-programma van Invitra. Synergy geeft medewerkers handvatten om te werken aan hun inzetbaarheid en versnelt en vergroot daarbij óók de deelname aan interventies. Medewerkers nemen vroegtijdig zelf verantwoordelijkheid voor het verhogen van hun vitaliteit en prestaties. Vitaliteit-specialist Adaptics is verantwoordelijk voor de inhoud van het trainingsprogramma.

X-Learning, de next level in e-learning

De vitaliteitstrainingen zijn ontwikkeld volgens de gepatenteerde X-Learning methodiek. Deze methodiek is ontwikkeld op basis van de Motivational interviewing techniek. Aangevuld met verschillende gedragsbeïnvloeding technieken blijkt X-Learning een effectieve online leermethode. In tegenstelling tot e-learning nemen deelnemers hierbij zelf verantwoordelijkheid om risicogedrag te veranderen. Verschillende onderzoeken laten op termijn zelfs een grotere gedragsverandering zien dan vergelijkbare praktijkoplossingen.

De top 20 meest gevraagde trainingen voor vitaliteit worden komende maanden ontwikkeld. De combinatie van de kennis en ervaring van Adaptics en de innovatieve oplossingen van Invitra leiden tot hogere vitaliteit van medewerkers. Organisaties werken hiermee preventief aan inzetbaarheid in plaats van reactief. Dit is waardevol voor zowel de medewerker als voor de organisatie.


Synergy Dialoog

Hoe worden uw medewerkers duurzaam inzetbaar?

Bekijk programma

We zijn hier een cultuur aan het veranderen

Lees verder

Invitra is ISO 27001 gecertificeerd

Lees verder

Kalibra werkt succesvol aan duurzame inzetbaarheid

Lees verder

Qbuzz zet de stap naar duurzame inzetbaarheid

Lees verder

Synergy werkt!

Lees verder

Vijf organisaties ontvangen certificaat Excellente werkgever

Lees verder

Synergy inspiratiebijeenkomst groot succes!

Lees verder

Innovatief werken aan vitaliteit!

Lees verder

Minder werkstress door Synergy Dialoog

Lees verder

Keurmerk voor 's lands grootste supermarktketen

Lees verder

Sturen op 100% duurzame inzetbaarheid

Lees verder

90.000 ton CO2 reductie door online programma

Lees verder
Bekijk overzicht actueel