B

Sturen op 100% duurzame inzetbaarheid


100% duurzame inzetbaarheid, is dat mogelijk? De huidige bedrijfsvoering van organisaties is onvoldoende ingesteld op een hoge duurzame inzetbaarheid. Verander-programma's zijn vaak niet voldoende proactief om langdurige gedragsverandering te realiseren. Bovendien ontbreekt de noodzakelijke stuurinformatie, en die is essentieel om te zien waarop gestuurd moet worden.Er zijn wel mooie initiatieven. Het bieden van oplossingen om gezonder en professioneler te worden is zeker goed te noemen. Het opleiden van leidinggevenden om beter om te gaan met hun medewerkers lijkt ook zijn vruchten af te werpen. Onderzoek toont echter aan dat écht succesvolle veranderprogramma’s een genuanceerde en uitgebalanceerde aanpak kennen. Leidinggevenden hebben hun handen vol aan de dagelijkse processen, zodat het effectief aansturen van medewerkers niet eenvoudig is. Door de ‘waan van de dag’ en ‘negatieve emoties’ ligt terugval in oud gedrag op de loer, en dat duurt meestal maar een paar weken.

De wereld is veranderd. De medewerker heeft veel meer inzicht en communicatiekracht. Details zijn belangrijker dan ooit. Als je naar de lange termijn kijkt zijn de onderzoeksresultaten onverbiddelijk. Mensen zijn gevoelig voor prikkels, en negatieve prikkels zijn er in overvloed. Juist deze negatieve prikkels zijn de grootste rem op duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Innovatie maakt het mogelijk

Met innovatieve oplossingen zorgt het bedrijf ervoor dat medewerkers nog duurzamer inzetbaar zijn. Stuurinformatie, inspiratie en borging van succesfactoren zijn de sleutelwoorden.

Drie...
Om te starten moet je beginnen bij de basis. Wie wil een organisatie zijn, wat is het hogere doel voor de medewerkers, wat is de drive om ergens naartoe te werken? De medewerker moet volgens die koers kunnen werken. Permanente controle of dat ook gebeurt, is essentieel.

Twee...
U kunt er niet omheen: uw medewerkers bepalen het succes van uw organisatie. Om mensen te bewegen zijn bepaalde aanmoedigingen essentieel. Leidinggevenden moeten op innovatieve wijze worden ondersteund, bij iedere medewerker afzonderlijk. Ervaren en onervaren leidinggevenden moeten continu worden bijgestaan om medewerkers optimaal te laten presteren. Vertrouwen en toekomstperspectief zijn de nieuwe uitgangspunten.

Een...
Uw medewerkers willen het beste voor uw organisatie. Hiervoor moet wel een omgeving worden gerealiseerd waarin het nemen van persoonlijk leiderschap vanzelfsprekend wordt. Persoonlijke en professionele groei wordt dan de nieuwe uitdaging. Meer werkplezier en betere prestaties zijn het resultaat.

Go!
Met een voorbereidingstijd van slechts een paar uur maken wij dit allemaal mogelijk. Wij starten het volledige programma in één dag op. Om alle succesfactoren te bewaken beschikt u over een innovatieve online oplossing. U ontvangt hiermee ook stuurinformatie die tot nu toe onzichtbaar was. Juist deze informatie zorgt ervoor dat 100% duurzame inzetbaarheid in beeld komt. Waar mensen kostbare tijd verliezen en computers taken kunnen overnemen, gebeurt dat. Waar mensen het werk moeten doen, biedt de computer slimme ondersteuning.

Onze belofte gaat ver. We durven te garanderen dat uw medewerkers succesvoller en productiever worden. Uw organisatie krijgt meer rendement. Waarom? Omdat uw medewerkers dat ook willen. U hoeft alleen maar een werkomgeving te creëren waar mensen willen en kunnen presteren.

Meer weten of interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem vandaag nog contact met ons op.

Eric Tolboom


Synergy Dialoog

Hoe worden uw medewerkers duurzaam inzetbaar?

Bekijk programma

We zijn hier een cultuur aan het veranderen

Lees verder

Invitra is ISO 27001 gecertificeerd

Lees verder

Kalibra werkt succesvol aan duurzame inzetbaarheid

Lees verder

Qbuzz zet de stap naar duurzame inzetbaarheid

Lees verder

Synergy werkt!

Lees verder

Vijf organisaties ontvangen certificaat Excellente werkgever

Lees verder

Synergy inspiratiebijeenkomst groot succes!

Lees verder

Innovatief werken aan vitaliteit!

Lees verder

Minder werkstress door Synergy Dialoog

Lees verder

Keurmerk voor 's lands grootste supermarktketen

Lees verder

Sturen op 100% duurzame inzetbaarheid

Lees verder

90.000 ton CO2 reductie door online programma

Lees verder
Bekijk overzicht actueel