B

90.000 ton CO2 reductie door online programma


Met iedere 6 weken nieuwe online trainingen voor gemiddeld zo'n 60.000 leaserijders is e-Driver het meest succesvolle programma voor duurzame mobiliteit van Nederland. Aantoonbaar zijn de laatste jaren meer dan 10.000 verkeersongevallen voorkomen. Uit onderzoek van Het Nieuwe Rijden blijkt dat alle deelnemers samen meer dan 90.000 ton CO2 hebben gereduceerd. Toch kan het nog beter.Invitra lanceert een verrassende 3e versie van e-Driver. e-Driver is door de innovatieve X-Learning methodiek, gericht op sturing van onbewust gedrag. Deze beïnvloedingsmethodiek is de laatste jaren verder doorontwikkeld en heeft daardoor een nóg langduriger resultaat.

Duurzame verkeersdeelname
Brandstofbesparing blijkt de laatste jaren steeds complexer te worden en duurzaam autorijden met moderne auto's vergt meer inzicht, kennis en vaardigheden dan ooit. Daarbij zijn er steeds meer hybride en elektrische auto's op de weg en zuinig rijden met deze moderne auto's blijkt nog niet zo eenvoudig. De nieuwste versie van e-Driver komt met een uniek trainingsprogramma voor moderne auto's om brandstof te besparen en CO2 te reduceren.

Bijzonder aan het nieuwe programma is het koppelen van de trainingen aan de deelnemer. Onderzoek toonde aan dat door onvoldoende voertuigkennis al onnodig brandstof werd verbruikt. Rijdt de deelnemer bijvoorbeeld met een Toyota Auris Hybride, dan zoekt e-Driver automatisch een training met exact dat voertuig. Als eerste krijgt de deelnemer inzicht hoe de auto technisch optimaal presteert. Daarbij wordt met een demonstratie inzichtelijk hoe écht zuinig met het voertuig gereden kan worden. Vervolgens krijgen de deelnemers unieke handvatten om brandstofkosten te verlagen, CO2-uitstoot te reduceren en de actieradius te vergroten. Bij de ontwikkeling van deze trainingen worden alle auto-importeurs betrokken.

Smart Drivers
Invitra ontwikkelde een innovatief Smart Driver systeem om berijders aan elkaar te koppelen. In samenwerking met Athlon is er een unieke 'carpoolmethode' ontwikkeld om ondersteuning te bieden aan de bedrijven die brandstof en CO2-uitstoot willen reduceren. Een leuke en unieke noviteit aan het programma is dat de persoon waarmee de deelnemer meerijdt een ranking krijgt op zijn profiel. Hiermee is er ‘met een knipoog’ een indicatie van de kwaliteiten van de bestuurder inzichtelijk. Zo zijn er '1-sterren bestuurders' en '5-sterren’ bestuurders'. De '5-sterren' bestuurders scoren hoog op verkeersinzicht en gevaarherkenning in het e-Driver programma.

Kortom, met het nieuwste e-Driver programma beschikken bedrijven over de laatste innovaties om duurzaam aan het verkeer deel te nemen en CO2-doelstellingen te behalen.

Oplossing voor 20% CO2 reductie door unieke samenwerking met Athlon
Het e-Driver programma biedt een revolutionaire oplossing voor bedrijven die zich hebben gecommitteerd aan een CO2-reductie van 20% voor 2020. In samenwerking met Athlon beschikt de klant met e-Driver over een ondersteuningspakket om die reductie daadwerkelijk te realiseren.

Voor meer informatie neem contact op met:
Collin Bell | 073 523 1221 | www.e-driver.nl


Synergy Dialoog

Hoe worden uw medewerkers duurzaam inzetbaar?

Bekijk programma

We zijn hier een cultuur aan het veranderen

Lees verder

Invitra is ISO 27001 gecertificeerd

Lees verder

Kalibra werkt succesvol aan duurzame inzetbaarheid

Lees verder

Qbuzz zet de stap naar duurzame inzetbaarheid

Lees verder

Synergy werkt!

Lees verder

Vijf organisaties ontvangen certificaat Excellente werkgever

Lees verder

Synergy inspiratiebijeenkomst groot succes!

Lees verder

Innovatief werken aan vitaliteit!

Lees verder

Minder werkstress door Synergy Dialoog

Lees verder

Keurmerk voor 's lands grootste supermarktketen

Lees verder

Sturen op 100% duurzame inzetbaarheid

Lees verder

90.000 ton CO2 reductie door online programma

Lees verder
Bekijk overzicht actueel