B

Qbuzz zet de stap naar duurzame inzetbaarheid


Na een succesvolle pilot start Qbuzz het Synergy-programma met ruim 2.500 medewerkers. De directie ziet het belang van duurzame inzetbaarheid en kiest ervoor om medewerkers hierbij intensief te ondersteunen. Werkplezier, welzijn en veiligheid staan in dit programma centraal. Met Synergy kunnen medewerkers zelf, vanuit hun eigen drijfveren en motivatie, stappen zetten naar duurzame inzetbaarheid.De Synergy Dialoog | Het Toekomstgesprek


De kracht van het Toekomstgesprek is dat zowel medewerkers als hun leidinggevenden door het systeem worden ondersteund. Dit creëert op een natuurlijke manier bij beiden een sterk gevoel van serieus genomen worden door de organisatie. Dat is niet alleen een belangrijke maar ook een noodzakelijke voorwaarde voor een persoonlijk groeipad naar meer betrokkenheid, eigenaarschap en motivatie. In de praktijk blijken dit noodzakelijke factoren voor hogere inzetbaarheid.

Next level persoonlijke ondersteuning


De medewerkers beschikken over een specifiek op de persoon afgestemd online ondersteunings- en trainingsprogramma. Zij worden met regelmaat geprikkeld om eigen regie te nemen in hun ontwikkelproces. Hierbij staat telkens de vraag centraal hoe de medewerker effectiever en met meer voldoening kan functioneren. Interventies om hierbij te helpen worden naar behoefte geactiveerd. De resultaten van de interventies worden nauwkeurig geëvalueerd om risico's op het gebied van toekomstige inzetbaarheid te verlagen.

Over Qbuzz


Qbuzz is met diensten in Groningen, Drenthe, Utrecht, Drechtsteden, Molenlanden en Gorinchem een van de belangrijke spelers in het Openbaar vervoer. De ambitie qua innovatie ligt hoog. Zo rijdt eind 2019 een groot deel van alle bussen van Qbuzz elektrisch. Qbuzz vervoert dagelijks 300.000 passagiers.


Synergy Dialoog

Hoe worden uw medewerkers duurzaam inzetbaar?

Bekijk programma

We zijn hier een cultuur aan het veranderen

Lees verder

Invitra is ISO 27001 gecertificeerd

Lees verder

Kalibra werkt succesvol aan duurzame inzetbaarheid

Lees verder

Qbuzz zet de stap naar duurzame inzetbaarheid

Lees verder

Synergy werkt!

Lees verder

Vijf organisaties ontvangen certificaat Excellente werkgever

Lees verder

Synergy inspiratiebijeenkomst groot succes!

Lees verder

Innovatief werken aan vitaliteit!

Lees verder

Minder werkstress door Synergy Dialoog

Lees verder

Keurmerk voor 's lands grootste supermarktketen

Lees verder

Sturen op 100% duurzame inzetbaarheid

Lees verder

90.000 ton CO2 reductie door online programma

Lees verder
Bekijk overzicht actueel